Wat zijn de tarieven van Health Center Meerssen?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Health Center Meerssen krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen sporten vanaf €45,- per maand. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op volgende stap.

Jouw voordelen bij Health Center in Meerssen

100% Persoonlijke begeleiding gericht op kwaliteit

Nieuwe leden starten bij HCM altijd met een kennismakingsgesprek. Desgewenst volgt een uitgebreide intake,  stellen we een trainingsplan op maat op, bieden we voedingscoaching aan,  doen we regelmatig voortgangsmeten en sport je met enthousiaste en inspirerende clubgenoten. Je zult versteld staan van jezelf en de verwachtingen zullen ruimschoots worden overtroffen wanneer je kiest voor het trainen onder begeleiding

Voedingsbegeleiding

Voor diegenen die optimaal ondersteund willen worden in hun voedingsplan hebben wij het BenFit-programma. Een gestructureerd voedingsplan afgestemd op persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het Benfit programma is er speciaal voor ontwikkeld om op een gezonde manier deze ondersteuning te bieden. Hierin wordt je extra begeleid door een persoonlijke coach.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Multidisciplinair Healthcenter

We werken met verschillende professionals, zoals beweegspecialisten en voedingscoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en osteopaten. Dit om voor jou het maximale resultaat te behalen.

Wat onze leden zeggen

Door de krachttraining is mijn lijf stabieler, sterken en minder blessuren gevoelig, waardoor ik meer progressie kan maken.

-Guido Maat

Ondertussen neem ik al een hele lange tijd deel aan de Small Group Personal trainingen bij Health Center Meerssen. Wat ik het fijne vind aan de premium trainingen, is de stok achter de deur en de goede begeleiding door professionele trainers. De trainers maken het sporten ook heel leuk, waardoor ik met veel plezier ga sporten. Daarnaast luisteren ze heel goed naar jou doelen en daar worden de trainingen ook op aangepast. Ik moet zelf een klein half uurtje rijden naar HCM, maar dat is het voor mij zeker waard.

-Vicky Goessens

In 2018 ben ik gestart met Small Group Personal Training training bij Peter. Ik had toen aardig wat zwangerschapskilo’s er aan hangen. Sinds ik bij Peter train ben ik steeds fitter en zelfverzekerder geworden. Met als resultaat dat ik jaarlijks met veel plezier meedoe aan Obstacle run’s. Naast de trainingen heb ik ook mijn vriendengroep uitgebreid, waar ik nu elke week mee sport.

-Laura Minghetti

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Health Center Meerssen!

Stel niet langer uit en zet de eerste stap van je fittere en gezondere leefstijl!

Maak kennis met Health Center Meerssen en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

Het aanbod van Health Center Meerssen omvat alles van personal training tot groepslessen

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Health Center Meerssen! Met het uitgebreide aanbod zijn wij dé specialist voor personal training, groepslessen en voedingsbegeleiding in Meerssen. Het omvat de volgende diensten: personal training, groepslessen, vrije fitness en voedingsbegeleiding. Met de Gratis Proefles kan je nu kennis maken met sporten bij Health Center Meerssen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.