Contact met Health Center Meerssen

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag 07:00 – 22:00
Dinsdag 07:00 – 22:00
Woensdag 07:00 – 22:00
Donderdag 07:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 17:00
Zondag 08:00 – 14:00

Adres

Health Center Meerssen
Charles Eijckstraat 15a
6231 GX Meerssen

0433652283
Info@healthcentermeerssen.nl

We helpen je graag verder.

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Wat onze leden zeggen

Ondertussen neem ik al een hele lange tijd deel aan de Small Group Personal trainingen bij Health Center Meerssen. Wat ik het fijne vind aan de premium trainingen, is de stok achter de deur en de goede begeleiding door professionele trainers. De trainers maken het sporten ook heel leuk, waardoor ik met veel plezier ga sporten. Daarnaast luisteren ze heel goed naar jou doelen en daar worden de trainingen ook op aangepast. Ik moet zelf een klein half uurtje rijden naar HCM, maar dat is het voor mij zeker waard.

-Vicky Goessens

In 2018 ben ik gestart met Small Group Personal Training training bij Peter. Ik had toen aardig wat zwangerschapskilo’s er aan hangen. Sinds ik bij Peter train ben ik steeds fitter en zelfverzekerder geworden. Met als resultaat dat ik jaarlijks met veel plezier meedoe aan Obstacle run’s. Naast de trainingen heb ik ook mijn vriendengroep uitgebreid, waar ik nu elke week mee sport.

-Laura Minghetti

Door de krachttraining is mijn lijf stabieler, sterken en minder blessuren gevoelig, waardoor ik meer progressie kan maken.

-Guido Maat

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl!

Over Health Center Meerssen

Health Center Meerssen helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefles. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Health Center Meerssen in Meerssen is je coach.