Het aanbod van Health Center Meerssen

Ontdek het veelzijdige personal training, fitness en groepslessen aanbod van Health Center Meerssen.

Wat onze leden zeggen

In 2018 ben ik gestart met Small Group Personal Training training bij Peter. Ik had toen aardig wat zwangerschapskilo’s er aan hangen. Sinds ik bij Peter train ben ik steeds fitter en zelfverzekerder geworden. Met als resultaat dat ik jaarlijks met veel plezier meedoe aan Obstacle run’s. Naast de trainingen heb ik ook mijn vriendengroep uitgebreid, waar ik nu elke week mee sport.

-Laura Minghetti

Door de krachttraining is mijn lijf stabieler, sterken en minder blessuren gevoelig, waardoor ik meer progressie kan maken.

-Guido Maat

Ondertussen neem ik al een hele lange tijd deel aan de Small Group Personal trainingen bij Health Center Meerssen. Wat ik het fijne vind aan de premium trainingen, is de stok achter de deur en de goede begeleiding door professionele trainers. De trainers maken het sporten ook heel leuk, waardoor ik met veel plezier ga sporten. Daarnaast luisteren ze heel goed naar jou doelen en daar worden de trainingen ook op aangepast. Ik moet zelf een klein half uurtje rijden naar HCM, maar dat is het voor mij zeker waard.

-Vicky Goessens

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van personal training tot groepslessen bij Health Center Meerssen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Meerssen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, groepslessen, fitness en voedingsbegeleiding. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.