Health Center Meerssen is jouw persoonlijke coach in Meerssen e.o.!

Snel afvallen, spieren ontwikkelen of aan de conditie werken? Bij Health Center Meerssen ben je aan het juiste adres!

Krijg de beste persoonlijke begeleiding van onze trainers

Een op maat gemaakt plan speciaal voor jouw doelen

Word fitter, slanker en sterker

Al meer dan 150 mensen uit Meerssen hebben de 1e stap gezet… 

Waarom Health Center Meerssen?

100% persoonlijke begeleiding gericht op kwaliteit

Nieuwe leden starten bij HCM altijd met een kennismakingsgesprek. Desgewenst volgt een uitgebreide intake,  stellen we een trainingsplan op maat op, bieden we voedingscoaching aan,  doen we regelmatig voortgangsmeten en sport je met enthousiaste en inspirerende clubgenoten. Je zult versteld staan van jezelf en de verwachtingen zullen ruimschoots worden overtroffen wanneer je kiest voor het trainen onder begeleiding

Voedingsbegeleiding

Voor diegenen die optimaal ondersteund willen worden in hun voedingsplan hebben wij het BenFit-programma. Een gestructureerd voedingsplan afgestemd op persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het Benfit programma is er speciaal voor ontwikkeld om op een gezonde manier deze ondersteuning te bieden. Hierin wordt je extra begeleid door een persoonlijke coach.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Multidisciplinair Healthcenter

We werken met verschillende professionals, zoals beweegspecialisten en voedingscoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en osteopaten. Dit om voor jou het maximale resultaat te behalen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Door de krachttraining is mijn lijf stabieler, sterken en minder blessuren gevoelig, waardoor ik meer progressie kan maken.

-Guido Maat

Ondertussen neem ik al een hele lange tijd deel aan de Small Group Personal trainingen bij Health Center Meerssen. Wat ik het fijne vind aan de premium trainingen, is de stok achter de deur en de goede begeleiding door professionele trainers. De trainers maken het sporten ook heel leuk, waardoor ik met veel plezier ga sporten. Daarnaast luisteren ze heel goed naar jou doelen en daar worden de trainingen ook op aangepast. Ik moet zelf een klein half uurtje rijden naar HCM, maar dat is het voor mij zeker waard.

-Vicky Goessens

In 2018 ben ik gestart met Small Group Personal Training training bij Peter. Ik had toen aardig wat zwangerschapskilo’s er aan hangen. Sinds ik bij Peter train ben ik steeds fitter en zelfverzekerder geworden. Met als resultaat dat ik jaarlijks met veel plezier meedoe aan Obstacle run’s. Naast de trainingen heb ik ook mijn vriendengroep uitgebreid, waar ik nu elke week mee sport.

-Laura Minghetti