Training & coaching

Premium Training

Gepersonaliseerde functionele krachttraining, begeleid door professionele coaches.

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens de uitgebreide intake bepalen we samen het niveau van fitness en wat het beste bij jou past. We werken niet met een standaard programma, iedereen is verschillend en heeft verschillende behoeftes. We focussen altijd op functie en mobiliteit, gecombineerd met kracht en conditie. Geen hippe fancy hypes, maar basics die altijd werken. We streven ernaar om het atletische vermogen van al onze klanten te verbeteren als preventie en/of therapie.
Functionaliteit, mobiliteit en stabiliteit zijn het fundament van elk programma.
Of je nu bent geblesseerd, verminderd bent in functionaliteit of preventief aan het werk wilt. Bij ons ben je aan het juiste adres. Verschillende disciplines zullen je helpen blessure vrij te worden en pijnvrij te leren bewegen.

Neem de verantwoordelijkheid over je gezondheid in eigen hand. Ziekte en ziek worden, wordt door meerdere oorzaken beïnvloed en niet alles is maakbaar. Maar veel aspecten van gezondheid en fitheid kun je wel beïnvloeden. Health Center Meerssen helpt jou om dit optimaal te kunnen invullen op het gebied van training & beweging, voeding, rust & herstel en passende therapie.

Ons team

Reviews

Sporten in een sportschool was nooit mijn ding. Ondanks mijn drukke baan in de horeca kom ik toch op regelmatige basis naar Health Center Meerssen. In mijn coaching traject maak ik duidelijke afspraken en de afspraken die ik maak met mijn coach zorgen voor de stok achter de deur. Ik word fitter, energieker en val af.
Luc Schutte
Ik verbaasde mij over de ongekende precisie en aandacht waarmee mijn oefeningen werden samengesteld, hier kwam geen standaard fitnessapparaat aan te pas.
Marlou Goessens
Mede door de Premium begeleiding van Health Center Meerssen kunnen stoppen met de medicijnen voor de hoge bloeddruk. Eindelijk een mooie bloeddruk zonder medicatie en sinds jaren een goed ingestelde schildklier. Inmiddels meer dan 20kg afgevallen. Ik kwam voor mijn knie naar jullie, maar ben helemaal gereset. Dank jullie wel.
Annie Kouters

Bekijk ook

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.