Training & coaching

Pijnvrij bewegen

Beweging, je denkt er niet over na tot het moment dat het niet meer lukt om te bewegen, of het bewegen je dusdanig beperkt dat functionele aspecten in het dagelijks leven niet meer vanzelf sprekend zijn.

Binnen onze module Pijnvrij Bewegen leren wij jou wat de grootste beperkingen zijn. Dit staat vaak los van de pijn en de klachten die je ervaart. Op deze manier ga je structureel en systematisch aan de slag onder begeleiding van een professionele trainer. Wij hebben diverse experts in huis om te ondersteunen bij de verschillende diagnoses en aandoeningen.

Bewegen en training doe je als onderdeel van je leven. Ook wanneer het leven een periode kent waarin het tegenzit zou de regelmaat in de training en beweging niet verloren mogen gaan gezien de wetenschappelijk bewezen voordelen die beweging en training kunnen hebben.

Met professionele trainers van Health Center Meerssen kan er met specialisme en expertise op elk vlak en bij elk beweegprobleem een oplossing gevonden worden om deze routine van regelmatige beweging te blijven continueren of te starten. Om op die manier te profiteren van datgene wat je in eigen hand hebt om gezondheid en fitheid te optimaliseren.

Ons centrum is gespecialiseerd in beweging. Bij de volgende aandoeningen heeft beweging een positief effect:

-Diabetes
-Rug-, schouder- en nekklachten.
-Oncologisch fitness programma
-Chronische pijn en Fybromyalgie
-Angst, depressie en burn-out
-Zwangerschap/ postpartum
-Astma en COPD
-Reuma en Artrose
-Hart en vaatziekte

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.