Training & coaching

Personal Training

Wat is personal training?

Met personal training maak je samen met je personal trainer een plan van aanpak; hoe vaak wil je sporten, wat vind je leuk om te doen en welke doelen heb je.

Bij personal training krijg je:

- Één op één begeleiding
- Keuze uit binnen- én buitensport
- Trainings- en voedingsadvies op maat
- Maximale aandacht en motivatie!

Kies je eigen personal trainer

Een goede match met je trainer vinden we bij Health Center Meerssen belangrijk. Daarom kun je bij ons je eigen personal trainer kiezen. Samen met hem of haar ga je aan de slag om jouw doelen te behalen.

Wat kost een personal trainer?

Naast je Health Center Meerssen Club abonnement betaal je aanvullend een bedrag voor je personal trainer. Er zijn diverse pakketten, je kunt alleen trainen of samen met je vriend(en) en je kunt per keer een half uur of een uur trainen.

Wil je meer weten? Mail of bel ons geheel vrijblijvend via 043-365 22 83. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Ons team

Reviews

Na heel wat actieve en passieve sportabonnementen meende ik heel wat te weten van fitness en de uitvoering van oefeningen, maar ik had het mis. Bij HC ging ik terug naar de basis. Eerst goed alles aanleren met correcties, keer op keer.
Sabine Scheepers
Na jarenlange therapietrajecten en sporten onder begeleiding wist ik inmiddels wel waar men terugvalt op een standaard verhaal of waar men echt naar de persoon kijkt en luistert. Al snel merkte ik dan de persoonlijke en professionele aanpak van Health Center Meerssen precies was wat ik nodig had. Resultaten zijn voor mij voelbaar en je merkt dat ze weten waar ze het over hebben”
Inge Smeets
Sporten in een sportschool was nooit mijn ding. Ondanks mijn drukke baan in de horeca kom ik toch op regelmatige basis naar Health Center Meerssen. In mijn coaching traject maak ik duidelijke afspraken en de afspraken die ik maak met mijn coach zorgen voor de stok achter de deur. Ik word fitter, energieker en val af.
Luc Schutte

Bekijk ook

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.