Training & choaching

Voeding

Voor diegenen die optimaal ondersteund willen worden in hun voedingsplan hebben wij een nieuw programma, het BenFit-programma. Een gestructureerde voedingsplannen afgestemd op persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het Benfit programma is er speciaal voor ontwikkeld om op een gezonde manier deze ondersteuning te bieden. Hierin wordt je extra begeleid door een persoonlijke coach. Het BenFit-programma geeft je wekelijks voedingsadvies inclusief boodschappenlijst. Het voedingsadvies houdt rekening met voorkeuren zoals eetpatronen en allergie├źn of intoleranties. Daarbij is het advies gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang kunt volhouden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Is dit precies wat jou extra kan ondersteunen in het behalen van jouw resultaten en doelstellingen?

Vragen hierover of het inplannen van een vrijblijvende kan via info@healthcentermeersen.nl of direct bij een van onze trainers.

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.