KINDERFITNESS

 

Sporten just for fun?

Kinderen hebben bij ons een streepje voor, daarom hebben we een gevarieerd kinderfitness programma speciaal voor hen; gewoon voor de fun, voor een beetje meer zelfvertrouwen of om opnieuw de goede balans te vinden in een gezonde levensstijl.

Sporten is belangrijk, zeker voor kinderen. Als je al op jonge leeftijd een goede conditie opbouwt houd je daar de rest van je leven profijt van. Door te sporten ontwikkel je minder snel overgewicht, waardoor de kans op diabetes een stuk kleiner is. We willen zeker niet belerend zijn, maar vooral kinderen laten zien dat sporten leuk is, dat je er energie van krijgt en er vrolijk van wordt.

Sporten is goed voor kinderen, want:

  • ze krijgen meer zelfvertrouwen
  • en zijn dus ook een stuk weerbaarder
  • ze werken aan hun conditie
  • ze krijgen meer positieve energie
  • het draagt bij aan een gezonde levensstijl
  • ze blijven flexibel en ontwikkelen hun spieren op een gezonde, speelse manier

 

Kinderfitness; Wat kun je bij ons komen doen?

Zoals gezegd hebben kinderen bij ons een streepje voor. Of je nu sportief bent of liever gamed, een meisje of een jongen bent, liever alleen sport of in een groep en of je nu een ‘rugzakje’ hebt of niet. Voor ons maakt dat geen verschil. Vanaf 4 jaar is iedereen welkom en voor iedereen hebben we iets leuks en passend in petto. Ook als je een feestje wilt organiseren! Onze kinderfitness hebben we onderverdeeld in zes verschillende mogelijkheden:

Kijk snel verder op de volgende pagina’s:

 

Let’s have fun!