HC-Specials

 

Voor speciale mensen

Iedereen is uniek en verdient ook een unieke aanpak. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met een blessure, handicap of beperking, maar ook voor topsporters en talenten. Het team van HC New Style bestaat uit professionals met allemaal hun eigen specialisme(n), die klaar staan om samen met jou jouw doelen te bereiken.

 

Topsporters en talenten

Fitness is dé sport bij uitstek die aanvullend is op een andere sport, zoals voetbal, tennis en wielrennen. Veel topsporters hebben hun weg al gevonden naar HC New Style om gericht te werken aan hun doelen. De focus kan liggen op conditie en krachtopbouw, maar ook op het voorkomen van blessures, door training van spieren en spiergroepen. We kunnen een op een begeleiden, maar ook in groepsverband. We zijn gespecialiseerd én flexibel. Samen met jou bereiken we de top! Bel of mail ons voor meer info. We staan graag voor je klaar.

 

Sporten met een beperking

Bij HC New Style is iedereen welkom. Wie je ook bent, wat je ook doet, als je het maar leuk vindt om te sporten. Heb je een beperking laat het ons dan weten. We kunnen je op maat begeleiden en een programma voor je samenstellen. Samen werken we aan jouw doelen! Bel vrijblijvend met 043-365 22 83 of mail ons via info@healthcentermeerssen.nl.