YOGA

 

Dé trend van dit moment

Yoga is dé nieuwste trend in groepslessen. En dat is niet voor niets! Met yoga kom je even helemaal tot jezelf, even weg uit alle hectiek van de dag, zonder dat het zweverig wordt.
Je gaat op zoek naar balans en innerlijke rust. Door oefeningen te doen die je spieren niet als ‘normaal’ beschouwen worden je spieren geprikkeld om sterker en flexibeler te worden. Concentratie en goede ademhaling zijn nodig om de oefeningen goed uit te voeren, daardoor raak je bewust van jezelf en voel je je beter in je vel.

 

Yoga voor vrouwen én mannen

Yoga is er voor vrouwen en mannen. Je hoeft niet lenig, spiritueel of rustig te zijn. Yoga is er voor iedereen, jong en oud! Bij HC New Style geven we twee soorten yoga:

    • Flow yoga

Dit is de ideale manier om kennis te maken met yoga. Rosanne en Marijke introduceren je op een laagdrempelige wijze in de wereld van yoga. We starten met eenvoudige yoga-oefeningen en bouwen deze rustig op. Het accent ligt bij flow yoga op ademhaling en bewustwording van je lichaam.

    • Power yoga

Voor de gevorderden is er power yoga. De oefeningen worden complexer en volgen elkaar sneller op. Naast ademhaling en bewustwording zijn opbouw van spieren en flexibiliteit de kernwoorden.

 

Yoga iets voor jou?

Spreekt jou het bovenstaande aan en wil je een keer kennis komen maken met yoga? Meld je dan aan voor een proefles of kijk in het lesrooster wanneer er les wordt gegeven.

Om mee te doen is makkelijk zittende kleding voldoende, met blote voeten of sokken. Verder kun je een grote handdoek meenemen of een yogamatje en een flesje water.