SPINNING

Myride-systeem

Fiets mee naar de mooiste bestemmingen! Door het levensgrote scherm lijkt het net alsof je een échte col beklimt, een afdaling maakt door de Grand Canyon of vlak naast de Niagara Watervallen fietst. Met het Myride-systeem krijgt spinning een hele nieuwe dimensie en wordt indoor fietsen pas écht leuk en uitdagend!

 

Waarom spinning?

Spinning kun je zelfstandig doen wanneer het jou uitkomt of tijdens een van onze groepslessen. Je werkt aan het verbeteren van je conditie, maar ook je fysieke gesteldheid wordt grondig aangepakt. Je traint je spieren, je krijgt een betere doorbloeding én spinning is ook ideaal voor vetverbranding. Je verbruikt al snel zo’n 800 calorieën per uur. Iedereen kan meedoen, want de intensiteit en weerstand bepaal je zelf!

 

Wat heb je nodig?

Wil je kennis maken met spinning? Doe dan makkelijk zittende kleding aan en vergeet niet om water en een handdoek mee te nemen.

Wil je regelmatig gaan spinnen? Dan is het prettig om een speciale fietsbroek en spinningschoenen aan te schaffen. Speciaal voor onze klanten hebben we spinningkleding laten ontwerpen van Bioracer. Een t-shirt met bijpassende broek kosten samen slechts Euro 99,-. Deze kun je aan de balie bestellen.