PERFECT PILATES

 

Voor een mooi en sportief lichaam

Perfect pilates is dé manier om te trainen aan je stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing. Dat doen we vooral door grondoefeningen voor buik, billen, benen, rug en armen. Door de dieper gelegen buik-, rug- en nekspieren te activeren nemen de stabiliteit en belastbaarheid toe. Rug- en nekklachten nemen hierdoor af. Ideaal dus voor als je rugklachten hebt of deze wilt voorkomen.

 

De perfecte keuze voor jou

Iedereen kan meedoen aan perfect pilates; mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden. Perfect pilates wordt ook wel de kunst van de spierbeheersing genoemd. Je hoeft je niet in het zweet te werken en je hoeft ook niet lenig te zijn. Bij perfect pilates kun je op je eigen niveau werken aan je flexibiliteit, sterkere spieren, betere houding, balans en ontspanning. Met andere woorden leer je jouw lichaam met perfect pilates écht kennen.

Kom je voor het eerst? Vergeet dan niet om makkelijke zittende sportkleding aan te doen. Sportschoenen zijn niet nodig, je kunt gewoon op blote voeten of sokken meedoen. Daarnaast is het fijn als je een grote handdoek (of yogamatje) en water meeneemt.