Groepslessen & fitness

Vrije fitness

Onze passie

Fitness is onze passie, dat is wat wij graag doen, waar we goed in zijn. Wie je ook bent, wat je ook doet, fitness is er voor iedereen en kan op ieder moment van de dag. Zeven dagen per week, van ‘s-morgens tot ‘s-avonds staat ons team voor je klaar om je te begeleiden in fitness. Daarbij kun je gebruik maken van de beste fitnessapparatuur en My Ride indoor cycling, waarmee je de mooiste fietsroutes beleeft op een grote videowall.

Fitness helpt je om je doelen te bereiken.

Door fitness:

En fitness is de beste ondersteuning voor buitensporters!
Veel topsporters doen aan fitness om gericht aan hun doelen te werken. Bij Health Center Meerssen krijg je intensieve begeleiding door mensen die verstand van zaken hebben.

Voor wie is fitness?

Fitness is de manier om fit te worden en te blijven! Voor zowel mannen als vrouwen, voor jonge en oude mensen, gezonde mensen, maar ook voor mensen met een beperking, zowel geestelijk als lichamelijk. Health Center Meerssen geeft iedereen de juiste begeleiding en een plan van aanpak die aansluit op jouw wensen en doelen!

Waarom Health Center Meerssen?

Ons team

Reviews

Na jarenlange therapietrajecten en sporten onder begeleiding wist ik inmiddels wel waar men terugvalt op een standaard verhaal of waar men echt naar de persoon kijkt en luistert. Al snel merkte ik dan de persoonlijke en professionele aanpak van Health Center Meerssen precies was wat ik nodig had. Resultaten zijn voor mij voelbaar en je merkt dat ze weten waar ze het over hebben”
Inge Smeets
Sporten in een sportschool was nooit mijn ding. Ondanks mijn drukke baan in de horeca kom ik toch op regelmatige basis naar Health Center Meerssen. In mijn coaching traject maak ik duidelijke afspraken en de afspraken die ik maak met mijn coach zorgen voor de stok achter de deur. Ik word fitter, energieker en val af.
Luc Schutte

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.