Fysio

SPORTHO

Onze praktijk is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie én manuele therapie. Je kunt bij ons terecht met problemen rondom bewegen als gevolg van ziekte, aandoening, ongeval of bewegingsarmoede. Ons doel is om je weer zo snel mogelijk optimaal te laten functioneren.

Fysiotherapie giessen-ploemen heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Ons team

Reviews

Ik verbaasde mij over de ongekende precisie en aandacht waarmee mijn oefeningen werden samengesteld, hier kwam geen standaard fitnessapparaat aan te pas.
Marlou Goessens
Mede door de Premium begeleiding van Health Center Meerssen kunnen stoppen met de medicijnen voor de hoge bloeddruk. Eindelijk een mooie bloeddruk zonder medicatie en sinds jaren een goed ingestelde schildklier. Inmiddels meer dan 20kg afgevallen. Ik kwam voor mijn knie naar jullie, maar ben helemaal gereset. Dank jullie wel.
Annie Kouters
Na heel wat actieve en passieve sportabonnementen meende ik heel wat te weten van fitness en de uitvoering van oefeningen, maar ik had het mis. Bij HC ging ik terug naar de basis. Eerst goed alles aanleren met correcties, keer op keer.
Sabine Scheepers
Na jarenlange therapietrajecten en sporten onder begeleiding wist ik inmiddels wel waar men terugvalt op een standaard verhaal of waar men echt naar de persoon kijkt en luistert. Al snel merkte ik dan de persoonlijke en professionele aanpak van Health Center Meerssen precies was wat ik nodig had. Resultaten zijn voor mij voelbaar en je merkt dat ze weten waar ze het over hebben”
Inge Smeets

Bekijk ook

De laatste nieuwtjes ontvangen?

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Health Center Meerssen

We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy.