PREMIUM TRAINING

 

Verantwoord sporten?

Wil jij een objectief meetpunt voordat je begint met sporten? Ben je benieuwd waar jouw zwakke schakels zitten, zodat je blessures kunt voorkomen of aan kunt pakken? Wil je op een verantwoorde manier sporten? Dan is premium training iets voor jou!

 

Wat is premium training?

Bij premium training starten we met het bepalen van de kwaliteit van jouw fundamentele ketens van bewegen. We kijken niet naar geïsoleerde spieren en spiergroepen, maar bekijken de gehele bewegingsketens- en patronen. Compensatiestrategieën en zwakke schakels, waarbij de kans op blessures aanzienlijk toeneemt worden er op deze manier uitgehaald. Dit gebeurt via de methode van Functional Movement Systems (FMS), welke uniek is voor Limburg.

 

Voor wie?

Premium training is geschikt voor iedereen, maar zeker ook voor mensen met gezondheidsdoelen, zoals overgewicht, diabetes, aspecifieke lage rugklachten en burn-out.

Ook voor topsporters met gerichte trainingsdoelen is premium training dé manier om aan de slag te gaan.

 

Wat kost premium training?

Bij premium training beginnen we met een uitgebreide screening volgens de FMS methode, daarna ga je een of twee keer per week in kleine groepjes sporten onder begeleiding van een movement specialist. Daarnaast kun je onbeperkt zelfstandig sporten. Onder begeleiding sporten kan al vanaf € 60*,- per maand. Uiteraard is het onbeperkt zelfstandig sporten dan gratis.

 

Onze movement specialisten staan voor je klaar.