65+ GROEPSLESSEN

 

Samen sporten!

Bij HC New Style geven we verschillende groepslessen aan 65+ ers. Bij alle lessen werken we aan behoud en verbetering van conditie, kracht en flexibiliteit. Maar wat misschien net zo belangrijk is, is het kopje koffie na de les. Samen even nagenieten van alle inspanningen.

Welke lessen zijn er:

  • Aerofit

Met aerofit gaan we helemaal los! Op aansprekende muziek gaan we oefeningen doen en dansen. Niet te moeilijk, want niemand mag de tel kwijt raken. De instructeur zorgt iedere keer weer voor een gevarieerd programma van 55 minuten.

  • Circuit

Tijdens een les van 55 minuten worden alle spieren getraind door middel van hoogwaardige fitness apparatuur. Onze fitness instructeur begeleidt u en stuurt bij waar nodig.

  • Synrgy light

De Synrgy 360 is een dynamisch systeem, waarmee u op een andere wijze aan uw uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid werkt. U krijgt les van een fitness instructeur, die u op een creatieve wijze laat werken aan uw doelen. De les duurt 55 minuten.

 

Iedereen kan meedoen.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen met een beperking, zoals hart en vaatziekten en COPD. Onze instructeurs houden daar rekening mee en bieden u dan alternatieve oefeningen binnen de groep of passen de intensiteit aan.
Nieuwsgierig? Meld u dan aan voor een gratis proefles!